Μελισσανίδης: Μιλούν για κλοπή αυτοί που έχουν ντοκτορά;

Το τραπέζι στους δημοσιογράφους παρέθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης το βράδυ της Τετάρτης (22/5). Η σεζόν έκλεισε χωρίς το πρόσημο να είναι θετικό και ήθελε να κάνει τον απολογισμό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε για αρκετά πράγματα. Θα ακολουθήσει, άλλωστε, αναλυτικό ρεπορτάζ για όσα είπε. Για πρώτη φορά, όμως, είχε τη διάθεση να απαντήσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα έχει κατά καιρούς πει.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ πέρυσι είχε κάνει αρκετές δηλώσεις που είχαν συζητηθεί μετά την απώλεια του πρωταθλήματος. Το συνέχισε και φέτος. Από το γνωστό «κλέφτες» μέχρι το «για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής». ‘Εφτασε να κάνει ακόμα και παραλληλισμό για τη ναζιστική Γερμανία, κάτι που έκανε πολλούς να του ασκήσουν σκληρή κριτική.

Ο Μελισσανίδης και συνολικά η ΑΕΚ είχαν επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο όλο αυτό τον καιρό. Δεν τοποθετούνταν επί του θέματος, δεν απαντούσαν, δεν ασχολιόντουσταν με όσα διέρρεαν από τους «ασπρόμαυρους». Όχι αυτή τη φορά όμως. Ο Μελισσανίδης έκρινε πως ήρθε η στιγμή να σηκώσει το γάντι και να μιλήσει για όσα είχαν ακουστεί.