"Ο Ολυμπιακός ζητά 8.000.000 ευρώ για Κούτρη, σφήνα για Εντουάρντο"

Διπλή αναφορά για τον Ολυμπιακό στο πρωτοσέλιδο της Record, σύμφωνα με την οποία οι ερυθρόλευκοι ζητούν 8.000.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον Λεονάρντο Κούτρη στην Μπενφίκα, ενώ μπαίνουν σφήνα για τον Εντουάρντο που βρίσκεται κοντά στην Σπόρτινγκ.

Συνέχεια στο ρεπορτάζ της για τον Λεονάρντο Κούτρη δίνει η πορτογαλική εφημερίδα, Record, η οποία την Τετάρτη (22/5) ανέφερε ότι ο 23χρονος διεθνής αριστερός μπακ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των αετών για την ενίσχυση στο αριστερό αμυντικό άκρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της και "χτύπημα" στην πρώτη σελίδα του φύλλου της Πέμπτης (23/5) ο Ολυμπιακός ζητά το ποσό των 8.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Κούτρη στους αετούς της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Δεν είναι, ωστόσο, η μόνη αναφορά της εφημερίδας στους ερυθρόλευκους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Record, ο Ολυμπιακός έχει μπει σφήνα την τελευταία στιγμή και για τον 23χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, Εντουάρντο, ο οποίος βρίσκεται κοντά στη Σπόρτινγκ.

Μάλιστα, την Τετάρτη σύσσωμος ο πορτογαλικός τύπος θεωρούσε σχεδόν σίγουρο ότι ο χαφ που αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν στην Primeira Liga με τη φανέλα της Μπελενένσες θα έκλεινε στα λιοντάρια αντί 3.500.000 ευρώ από την Ιντερνασιονάλ.

Σε δηλώσεις του σε media της χώρας της Ιβηρικής (O Jogo, Radio Renascenca) ο Εντουάρντο υποστήριξε ότι θα ήθελε ν' αγωνιστεί στη Σπόρτινγκ.