Κουρμπέλης: «Να σηκώσω τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό ως αρχηγός»

Close

Η κατάκτηση ενώ τροπαίου ως αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι ένα όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όπως τόνισε σε συνέντευξή του.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος των «πρασίνων» σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πράσινη» μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την Εθνική, τον ΠΑΟΚ που το περσινό καλοκαίρι είχε εκφράσει την επιθυμία απόκτησής του και τα όνειρά του.

Μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανέφερε τα εξής:

Για το αν ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού: «Όχι, οι περισσότεροι το ξέρουν και θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν οπαδός του Παναθηναϊκού. Αλλά την ομάδα την έχω αγαπήσει τα 2.5 χρόνια που είμαι εδώ. Έχομε περάσει όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές και όσο περνά ο καιρός την αγαπώ ακόμη περισσότερο».

Για την άρνηση στην πρόταση του ΠΑΟΚ: «Πέρυσι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Είχα φτάσει κοντά στο σημείο να πω το ναι. Αλλά τότε δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Δεν μπορώ να παίρνω αποφάσεις εν βρασμώ. Ήταν μια πολύ καλή προοπτική για μένα και οικονομικά. Αλλά πιστεύω πως έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον μου μένοντας στον Παναθηναϊκό».

Για το αν σκέφτεται που σήμερα θα ήταν πρωταθλητής: «Εντάξει... Δε θα πω ψέματα, υπάρχουν κάποιες στιγμές αυτές οι σκέψεις, αλλά χωρίς να το μετανιώνω, σε καμία περίπτωση, για την απόφαση που πήρα. Απλά ως γεγονός. Ήταν μια δικιά μου απόφαση και κανενός άλλου και δεν το έχω μετανιώσει. Προχωράμε».

Για το αν θέλει να το καταφέρει με τον Παναθηναϊκό: «Αυτό είναι ένα μεγάλο μου όνειρο. Ως αρχηγός να σηκώσω ένα τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό. Και μακάρι η ομάδα τα επόμενα χρόνια να δυναμώσει, γιατί έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέρυσι είδαμε την ΑΕΚ και φέτος τον ΠΑΟΚ να σηκώνουν το πρωτάθλημα, οπότε στόχος είναι να μπει η ομάδα σε αυτή την τριάδα που διεκδικεί τους τίτλους».