"Υπερήφανος για τους παίκτες και τους προπονητές"

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, ευχαρίστησε παίκτες, προπονητές και συνεργάτες του στην ομάδα του Ηρακλείου μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην πρώτη κατηγορία.

 ΟΦΗ νίκησε 3-2 τον Πλατανιά στο συγκλονιστικό μπαράζ του Ηρακλείου με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Ναμπί στο 90+5' και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία κι ο Μιχάλης Μπούσης μοίρασε πριμ ύψους 40.000 ευρώ για την επίτευξη του στόχου.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Ηρακλείου ευχαρίστησε παίκτες, προπονητές και συνεργάτες του, αλλά και την οικογένειά, ενώ εξέφρασε την υπερηφάνειά του.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη τους προς την ομάδα μας. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ που πάλεψαν μέχρι το τέλος για το όνειρο που προσπαθούμε να πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω την σύζυγο μου και τα παιδιά μου που είναι πάντα δίπλα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους αδερφούς μου και την αδερφή μου για την αγάπη και την υποστήριξη τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια Παλυβού, τον θείο μου Πέτρο, την σύζυγο μου και τα παιδιά του που επίσης μοιράστηκαν μαζί μου τα όνειρα μου για την ομάδα μου και που είναι μέρος αυτού του πανέμορφου πρότζεκτ. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη τους και την υποστήριξη τους. Πάμε ΟΦΗ".