Ολική εξόφληση στους παίκτες τον Ιούνιο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει διευθετήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες με τους ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της καλοκαιρινής άδειας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναχώρησαν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους έχοντας εκκρεμότητες με τη διοίκηση. Διότι περιμένουν την εξόφληση της δόσης του Φεβρουαρίου και την καταβολή της δόσης Απριλίου-Μαΐου, που τυπικά είναι εμπρόθεσμη για τους περισσότερους.

Η ενημέρωση που έλαβαν οι "πράσινοι" στο "Γεώργιος Καλαφάτης", στην τελευταία προπόνηση της σεζόν την Τετάρτη (22/5) ήταν καθησυχαστική. Το πλάνο της ΠΑΕ προβλέπει την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους στη διάρκεια του Ιουνίου.

Φυσικά, οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν τμηματικά. Αρχικά, οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν το 60% της δόσης Φεβρουαρίου, το αργότερο στις πρώτες μέρες Ιουνίου. Κατόπιν, μέχρι τα τέλη του ίδιου μήνα, οι παίκτες θα πληρωθούν τη δόση Απριλίου-Μαΐου.

Ο σκοπός είναι οι "πράσινοι" να αρχίσουν την προετοιμασία στις 4 Ιουλίου, έχοντας πάρει τα δεδουλευμένα τους. Αυτή είναι και η επιθυμία του Νίκου Νταμπίζα, αφού η ομάδα για να λειτουργεί κανονικά και να υπάρχουν απαιτήσεις, πρέπει πρώτα απ' όλα να είναι συνεπής εκείνη.