Προχωρημένες επαφές για να κλείσει και τον Σκτρελ!

Μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από την Τουρκία έχει κάνει κρούση και προχωράει για να κάνει δικό του και τον Μάρτιν Σκτρελ!

Ο Σκτρελ είναι μία περίπτωση παίκτη που έπαιζε μαζί με τον Βαλμπουενά στην Φενέρ και ο Ολυμπιακός είχε κάνει τις επαφές του για να τον κλείσει. Από την Τουρκία είχαν διαρρεύσει και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Gazzetta από την Τουρκία οι Πειραιώτες έχουν κάνει μία πολύ καλή κρούση στον έμπειρο Σλοβάκο σέντερ μπακ και έχουν σοβαρές πιθανότητες να τον κλείσουν άμεσα. Ο 34χρονος Σλοβάκος άσος είχε μπει σε διαδικασία συζητήσεων με την Φενέρ, όπου λήγει το συμβόλαιό του και αποχωρεί. Εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά μία τέτοια προσθήκη θα είναι ακόμα μία σπουδαία κίνηση από τους ερυθρόλεκους.

Ο Μάρτιν Σκτρελ είχε φέτος 40 παιχνίδια με 1 γκολ στην Φενέρ ως συμπαίκτης του Ματιέ Βαλμπουενά. Έχει φορέσει την φανέλα της Λίβερπουλ και της Ζενίτ, έχει κερδίσει τίτλους σε Αγγλία και Ρωσία και έχει πάρει και Κύπελλο UEFA ενώ έχει πάνω από 100 συμμετοχές στην Εθνική της χώρας του ως επί σειρά ετών αρχηγός. Η κίνηση αυτή είναι ανεξάρτητη από του Ρούμπεν Σεμέδο που επίσης εκτιμάται πως θα πιάσει Λιμάνι. Το συμβόλαιο του Σκτρελ θα είναι για έναν ή δύο χρόνια και στην παρούσα φάση δεν τον διεκδικεί κυρίως η Πάρμα (σ.σ. πλην του Ολυμπιακού και ενώ οι Ιταλοί δεν πέτυχαν deal στην πρώτη τους προσέγγιση στην πλευρά του παίκτη) αλλά πρόκειται για άλλον σύλλογο. Οι προσεχείς ημέρες θα είναι κρίσιμες, ωστόσο αυτήν την στιγμή ο Ολυμπιακός έχει πολύ σημαντικές πιθανότητες να κλείσει τον σπουδαίο αυτόν άσο, που με ύψος 1.91 μέτρα είναι δεξιοπόδαρος στόπερ.