''Έρχονται παικταράδες, ανακοινώσεις από Δευτέρα''

Έντονο... μεταγραφικό χαρακτήρα είχε η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα Καμίνια ενόψει των εκλογών, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να προαναγγέλλει ανακοινώσεις «παικταράδων» από Δευτέρα.

Το είπε στην πρωινή συνέντευξή του, το επανέλαβε και το βράδυ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προαναγγέλλει την απόκτηση «παικταράδων», τονίζοντας χαρακτηριστικά κατά την προεκλογική ομιλία του στο πάρκο Γεννηματά στα Καμίνια ότι οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να περιμένουν ανακοινώσεις από Δευτέρα!

«Οι μεταγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει με την απόκτηση παικταράδων, να περιμένετε ανακοινώσεις από Δευτέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, χωρίς πάντως να αναφέρει ονόματα. Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες και η αίσθηση που υπάρχει στο Λιμάνι είναι ότι η επικείμενη απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και η συνέχεια με Σεμέδο και Μπρούνο, δεν θα είναι οι μοναδικές προσθήκες που θα γίνουν άμεσα, αλλά θα ακολουθήσει και ένα ακόμη δυνατό όνομα, πιθανότατα για την επίθεση της ομάδας.