To χειρουργείο και το νέο συμβόλαιο του Μαυρομμάτη

Τι συμβαίνει με τον 22χρονο αμυντικό στο «τριφύλλι»; Πότε θα ξεκαθαρίσει ο τρόπος αποθεραπείας της οσφυαλγίας; Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις με τους «πράσινους» για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του;

Ο Φάνης Μαυρομμάτης είναι ένας από τους παίκτες που κυκλοφορεί στο μπλοκάκι του Νίκου Νταμπίζα και συγκεκριμένα στις σελίδες των εσωτερικών υποθέσεων του «τριφυλλιού».

Γνωστό είναι πως στο «τριφύλλι» θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του που λήγει το 2020 και να προχωρήσουν σε αναπροσαρμογή των οικονομικών αποδοχών του ποδοσφαιριστή.

Οι συζητήσεις πάντως μεταξύ των δύο πλευρών, θα κορυφωθούν έπειτα από την απόφαση που θα παρθεί σχετικά με το αν ο νεαρός στόπερ θα περάσει ή όχι την πόρτα του χειρουργείου λόγω της οσφυαλγίας.

Μπορεί ο Μαυρομμάτης να αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του στο δίτερμα της Δευτέρας (20/5) στο Κορωπί χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, ωστόσο η οριστική απόφαση για το αν θα αποφύγει τελικά ή όχι το χειρουργείο, θα παρθεί εντός δεκαημέρου και αναλόγως της κατάστασης του.

Εξαρχής πάντως επιθυμία του ποδοσφαιριστή ήταν να μην χειρουργηθεί και να αντιμετωπίσει την οσφυαλγία συντηρητικά.

Αμέσως μετά την λήψη της σχετικής απόφασης, σειρά θα πάρουν οι τελικές συζητήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τους «πράσινους».