Φευγάτος ο Αθανασιάδης

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ύστερα από ένα χρόνο συνεργασίας. Παρότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου, όλα δείχνουν ότι θα το λύσει και θα ψάξει για την πέμπτη ομάδα στην καριέρα του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποβιβάστηκε στη Super League 2, o Γιάννης Πετράκης δεν έμεινε στο πόστο του προπονητή, όπως δεν θα μείνουν και ορισμένοι από τους παίκτες που βρέθηκαν στο φετινό ρόστερ. Ήδη άλλωστε έχουν αποχωρήσει ο Μάρκος Βελλίδης, ο Ευριπίδης Γιάκος, το ίδιο θα γίνει με τον Γιάννη Κάργα και τον Στέφανο Ευαγγέλου.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που θα φύγει είναι κατά τα φαινόμενα ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ένα χρόνο μετά τη συνεργασία του με τους Ηπειρώτες, ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ θα λύσει όπως όλα δείχνουν το συμβόλαιό του (είχε υπογράψει μέχρι το 2020) και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 31χρονος στράικερ έκανε 28 συμμετοχές με την ομάδα των Ιωαννίνων και σημείωσε δύο γκολ. Η επόμενη επαγγελματική του "στέγη" θα είναι η πέμπτη της καριέρας του μετά τον ΠΑΟΚ, τον Πανσερραϊκό, τη Μακάμπι Χάιφα και τον ΠΑΣ Γιάννινα.