Μαρινάκης: «Δεν λέμε άντε γεια, αλλά ουστ στους ψεύτες»

Close

Νέα επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κυβέρνηση ενόψει εκλογών, με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο να τονίζει κατά την κεντρική ομιλία του «Πειραιά Νικητή» ότι η παρουσία του κόσμου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης ενώ ταυτόχρονα απάντησε στο «Άντε Γεια» του Αλέξη Τσίπρα.

Την απάντησή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με το «άντε γεια στους βαρώνους», έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κεντρική προεκλογική ομιλία του «Πειραιά Νικητή». «Εμείς όλοι μαζί ενωμένοι την Κυριακή δεν θα πούμε «Άντε Γειά». «Άντε Γειά» λέμε στο ποδόσφαιρο και κερδίζουμε. Εμείς θα πούμε ουστ στους προδότες, Ουστ στους ψεύτες», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ο οποίος παράλληλα έκανε λόγο για μαζική παρουσία του κόσμου που αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα νίκης.

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Φίλες και φίλοι, σήμερα ο Πειραιάς αποφάσισε. Ο Πειραιάς μίλησε. Σήμερα ο Πειραιάς κέρδισε. Εδώ στο Πασαλιμάνι έχουμε πανηγυρίσει μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα, ευρωπαϊκές επιτυχίες. Εδώ σήμερα γιορτάζουμε για τον Πειραιά μας, γιορτάζουμε για τα επόμενα 4 χρόνια. Γιορτάζουμε για τα παιδιά μας και θέλουμε να τα κάνουμε όλα περήφανα. Το 2014 είχαμε δώσει εδώ έναν όρκο τιμής. Σήμερα σας κοιτάζω όλους στα μάτια και σας λέω, πάμε για άλλα 4 χρόνια, για άλλα 4 χρόνια δημιουργίας, να ολοκληρώσουμε το όραμά μας γι’ αυτή την υπέροχη πόλη. Γι’ αυτή την πόλη που πραγματικά όλοι αγαπάμε. Για το μεγάλο μας πάθος, τον Πειραιά μας. Αυτά τα χαμόγελα που βλέπω απόψε εδώ και τα βλέπω κάθε μέρα, περπατώντας στον Πειραιά μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε, να συνεχίσουμε δυναμικά, να συνεχίσουμε για το καλό όλων των Πειραιωτών χωρίς καμία εξαίρεση. Και κάτι τελευταίο. Την περασμένη Κυριακή, μεταξύ ολίγων γνωστών φίλων και συγγενών κάποιος μας ειρωνεύτηκε. Ξέρετε τον Πειραιώτη δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανείς. Μας είπε «Άντε Γεια», αυτό που λέμε εμείς στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια. Εμείς, λοιπόν, όλοι μαζί ενωμένοι την Κυριακή (26/05) δεν θα πούμε «Άντε Γειά». «Άντε Γειά» λέμε στο ποδόσφαιρο και κερδίζουμε. Εμείς θα πούμε Ούστ στους προδότες, Ούστ στους ψεύτες…

Σας θέλω όλου μαζί ενωμένους να δώσουμε τις επόμενες δύο ημέρες, να μεταφέρουμε το μήνυμα για τον «Πειραιά Νικητή». Σας χρειαζόμαστε όλους, τους φίλους σας, τους συγγενείς, τους ανθρώπους που μπορείτε να επηρεάσετε να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν για το μέλλον, το καλό του Πειραιά, για το καλό όλων των παιδιών του Πειραιά. Σας ευχαριστώ πολύ. Και να ξέρετε κάτι. Και να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας όσο ο Θεός μας έχει καλά. Να είστε όλοι καλά…».