«Οι οπαδοί με φιλούν και με κερνούν επειδή έσωσα την ομάδα»

Για την υποδοχή που απολαμβάνει από τους οπαδούς του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά καια για το ότι κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην Super League μίλησε ο τεχνικός των Κρητικών Χάιμε Βέρα.

Ο ΟΦΗ κέρδισε με 3-2 στην έδρα του τον Πλατανιά, στον δεύτερο αγώνα μπαράζ και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Super League.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» Χάιμε Βέρα μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του Ultimas Noticias, στην οποία αναφέρθηκε με γλαφυρότητα για την υποδοχή που έτυχε από τους φίλους των Κρητικών για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της ομάδας.

"Οι πανηγυρισμοί κράτησαν και την επόμενη ημέρα. Οι οπαδοί με φιλούν και όπου πηγαίνω με κερνούν καφέ, φαγητό και ποτό. Ήταν αρκετοί μήνες με πολλή πίεση, αλλά η παραμονή μας ανακούφισε. Πριν από 27 χρόνια ήμασταν στην Κρήτη ως παίκτες και η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή. Όταν αναλάβαμε την τεχνική ηγεσία η παραμονή δύσκολη" ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του πρόσθεσε τα εξής: "Στην Κρήτη έχει οκτώ μήνες καλοκαίρι, έχει παραλίες, αλλά δεν θα κάνω διακοπές. Πρέπει να οργανώσω την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν".