Στην Αθήνα ο Βαλμπουενά!

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για τις επίσημες ανακοινώσεις του... μπαμ του Ολυμπιακού με τον Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γάλλο άσο να βρίσκεται στην Αθήνα από τα ξημερώματα της Δευτέρας με την πτήση του να φτάνει με καθυστέρηση.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αφίχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με πτήση από την Κωνσταντινούπολη, η οποία είχε καθυστέρηση πάντως (σ.σ. είχε προγραμματιστεί να φτάσει στις 2.30 τα ξημερώματα αλλά έφτασε περίπου στις 3). Για την ακρίβεια η πτήση προσγειώθηκε στις 2.56 τα ξημερώματα. Ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε δει το απόγευμα της Κυριακής το ματς της Φενέρ, της πρώην πλέον ομάδας του, προκειμένου να χαιρετήσει τον κόσμο της και τους ανθρώπους της και στην συνέχεια ταξίδεψε για την Αθήνα. 
 
Την Δευτέρα - και φυσικά αφού περάσει τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις - ο άλλοτε άσος των Μαρσέιγ, Λιόν και Φενέρ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με απολαβές σχεδόν στο 1.7 εκατ. ευρώ και μετά θα ανακοινωθεί. Ένας βασικός λόγος που δέχθηκε την κρούση του Ολυμπιακού ο Βαλμπουενά - που έδειξε να είναι ευτυχισμένος - ήταν και η προοπτική της συμμετοχής του σε ματς ευρωπαϊκών διοργανώσεων.