Μετά την Εθνική αποφασίζει ο Κουρμπέλης

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να έχουν απολύτως υγιή τον Δημήτρη Κουρμπέλη στην έναρξη της προετοιμασίας, όπως και τους Μπουζούκη - Μαυρομάτη.

Ο σκοπός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να διασφαλίσουν τη διατήρηση των ποιοτικότερων Ελλήνων στο ρόστερ. Όμως, παράλληλα με την παρουσία τους, χρειάζεται να φροντίσουν και για την υγεία των παικτών.

Οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και Μαυρομάτης ολοκλήρωσαν τη σεζόν με τραυματισμούς και πρέπει να αποθεραπευτούν πλήρως εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχασε αρκετά παιχνίδια το χειμώνα, όμως συνέχισε με συντηρητική αγωγή προκειμένου να βοηθήσει. Ακόμα και τώρα νιώθει "τσιμπήματα", όμως ο 25χρονος αμυντικός χαφ θα παίξει με την Εθνική στα προκριματικά του Euro 2020.Μετά το παιχνίδι της Ελλάδας με την Αρμενία στο ΟΑΚΑ στις 11 Ιουνίου, ο Κουρμπέλης θα μιλήσει με τους Νταμπίζα - Δώνη και σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο, θα αποφασίσουν για τη διαχείριση των ενοχλήσεων. Είναι πιθανό να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να καθαρίσει το αριστερό γόνατο και να απαλλαγεί οριστικά, ώστε να είναι "σιδερένιος" με την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Γιάννης Μπουζούκης νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Φάνης Μαυρομάτης έχει οσφυαλγία. Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολουθούν φυσικοθεραπευτική αγωγή και ο οργανισμός τους μοιάζει να ανταποκρίνεται.

Προς το παρόν, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι θα αποφύγουν τις χειρουργικές επεμβάσεις, θα ξεκουραστούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα τεθούν κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.