Ο Ολυμπιακός παλεύει για την περίπτωση του Μάρτιν Σκρτελ, έχοντάς τον ως πρώτη προτεραιότητα για το κέντρο της άμυνας, αλλά... δεν παίζει μόνος του.
Οι «ερυθρόλευκοι», συγκεκριμένα, έχουν δύο αντιπάλους μπροστά τους στο «παζάρι» για τον Σλοβάκο στόπερ, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «Φώς των Σπορ». Η Φενέρμπαχτσε, από τη δική της πλευρά, που είναι η ομάδα, με την οποία συνεργαζόταν ο Σκρτελ και το συμβόλαιό του λήγει, του πρότεινε ανανέωση συμβολαίου για 1+1 χρόνια, επιχειρώντας να τον κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη.
Αρκετά πιο μακριά από τα Βαλκάνια, επίσης, υπάρχει και η Ρέιντζερς. Η σκωτσέζικη ομάδα έχει στον πάγκο της τον Στίβεν Τζέραρντ, που γνωρίζει τον έμπειρο σέντερ μπακ από τότε, που έπαιζαν μαζί στη Λίβερπουλ και, ασφαλώς, θα τον ήθελε στην ομάδα του, με την απόφαση να ανήκει στον ίδιο τον παίκτη, που δεν έχει δείξει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, θα συνεχίσει να παλεύει, για να τον κάνει δικό του.