Η τελική ευθεία για Ζεράλδες, ο Φάμπιο Μαρτίνς και ο ανταγωνισμός για Κροβίνοβιτς

Η ΑΕΚ ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την απόκτηση του Φρανσίσκο Ζεράλδες, ενώ προχωράει την υπόθεση του Φάμπιο Μαρτίνς, παλεύοντας παράλληλα και τη δύσκολη περίπτωση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις στην ΑΕΚ με τους τρεις στόχους που έχουν τεθεί από τον Μιγκέλ Καρντόσο και ήδη η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal με τη Σπόρτινγκ για τον Φρανσίσκο Ζεράλδες. Μέχρι χθες βράδυ οι συζητήσεις για τον δανεισμό του 24χρονου Πορτογάλου μέσου είχαν προχωρήσει αρκετά και ουσιαστικά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την οψιόν αγοράς για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τη Σπόρτινγκ.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ θα προχωρήσει για την υπόθεση του Φάμπιο Μαρτίνς της Μπράγκα, για την οποία οι Πορτογάλοι χθες τόνιζαν πως έχει καλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Κι αυτό γιατί η πορτογαλική ομάδα παραχωρεί τον παίκτη, ενώ ο 26χρονος Πορτογάλος εξτρέμ γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είναι θετικός στο να μετακομίσει στην Ένωση. Πλέον αυτό που περιμένει είναι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΑΕΚ και Μπράγκα, επίσης για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Όσον αφορά την υπόθεση του μέσου της Μπενφίκα, Φίλιπ Κροβίνοβιτς, εκεί η ΑΕΚ θα πρέπει να νικήσει τον ανταγωνισμό που υπάρχει, ενώ έτσι κι αλλιώς δεν είναι εύκολη υπόθεση λόγω του υψηλού συμβολαίου του παίκτη, ο οποίος αμείβεται περί τις 750.000 ευρώ. Ήδη εκτός από την Ένωση, ενδιαφέρον για τον δανεισμό του 24χρονου Κροάτη μέσου έχει εκδηλώσει η Γκιμαράες, ενώ από την πατρίδα του βάζουν στο παιχνίδι και τη Χάιντουκ, σημειώνοντας μάλιστα πως είναι διατεθειμένη να πληρώσει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του Κροβίνοβιτς για την επόμενη σεζόν.