''Εξοικονομεί πόρους για να αγοράσει τον Φορτούνη η Φενέρ''

Νέο τουρκικό δημοσίευμα εμπλέκει και πάλι τον Κώστα Φορτούνη με τη Φενέρμπαχτσε, με τους γείτονες να τονίζουν ότι η διοίκηση του συλλόγου της Πόλης περιμένει δύο «δυνατές» πωλήσεις πριν καταθέσει νέα πρόταση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Όσο ο Κώστας Φορτούνης δεν βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του έχει προτείνει ο Ολυμπιακός (για το οποίο νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο Κώστας Καραπαπάς δήλωσε πως θα κάνει τον Τρικαλινό χαφ τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα στην ιστορία) τόσο συνεχίζονται τα σενάρια για το μέλλον του στο εξωτερικό.

Το τελευταίο από τα δημοσιεύματα που αφορά στο όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού έρχεται από την Τουρκία. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας Fanatik τονίζει ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο ότι η Γουέστ Χαμ πλέον βγήκε από την... κούρσα μετά την απόκτηση του Πάμπλο Φορνάλς, ενώ τονίζουν ότι η διοίκηση του συλλόγου της Πόλης περιμένει να δει τι θα συμβεί με τις δύο πιθανές δυνατές πωλήσεις της αυτό το καλοκαίρι, πριν καταθέσει την τελική της πρόταση στους Πειραιώτες για τον 26χρονο. Πρόκειται για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αφενός τον 19χρονο Σκοπιανό κεντρικό χαφ Ελίφ Ελμάς τον οποίο «μαρκάρουν» στενά (μεταξύ άλλων) Μίλαν, Ίντερ, Τότεναμ, αφετέρου τον 23χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, Ζαΐλσον, για τον οποίο κινείται η Λάτσιο.

Αν οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές όντως πουληθούν από τη Φενέρ, θα της αποφέρουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και οι Τούρκοι τονίζουν στο ρεπορτάζ τους ότι ένα μέρος από αυτά θα «δεσμευθούν» αυτομάτως για την απόκτηση του Φορτούνη, ο οποίος θα προσθέσει και πάλι ποιότητα στη μεσαία γραμμή της.

Βεβαίως, τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί πιθανότατα αν ο Κώστας Φορτούνης κάνει σύντομα πράξη την μεγάλη επιθυμία του, η οποία είναι να «δέσει» στο Λιμάνι για πολλά ακόμη χρόνια και να ηγηθεί αρχικά της προσπάθειας των «ερυθρόλευκων» για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και τους ομίλους του Champions League.