Μεγάλη διαφορά για Μπουζούκη αλλά ο παίκτης ψηφίζει παραμονή!

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Γιάννη Μπουζούκη απέχει αρκετά από όσα ζητά η πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, ο νεαρός μέσος θέλει να παραμείνει και φαίνεται πως στο τέλος θα υπάρξει happy end.

O Παναθηναϊκός έχει βάλει στις ράγες τις ανανεώσεις των Θεοχάρη, Μαυρομμάτη και Εμμανουηλίδη, ωστόσο, συναντά σημαντικές δυσκολίες στις περιπτώσεις των Γιάννη Μπουζούκη και Τάσου Χατζηγιοβάνη. Για τον Χατζηγιοβάνη έχουμε αναφέρει πως αυτή την στιγμή υπάρχει σιγουριά πως θα έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού ενώ φαίνεται πως η προοπτική του επόμενου βήματος αποτελεί προτεραιότητα για τον Έλληνα εξτρέμ.

Η περίπτωση, όμως, του Γιάννη Μπουζούκη είναι διαφορετική. Από την στιγμή που η Μπράγκα δεν μπόρεσε να φτάσει ένα ποσό που θα κάλυπτε τον Παναθηναϊκό, ο νεαρός μέσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρεί ότι αποτελεί τον καλύτερο και πιο ασφαλή δρόμο για να εξελιχθεί, να ωριμάσει και να κάνει στο μέλλον την μεταγραφή σε ένα πιο προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτω από καλύτερες ποδοσφαιρικές και οικονομικές προϋποθέσεις.

Στην διαπραγμάτευση, πάντως, υπάρχει ακόμη σημαντική απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μία απόσταση που τούτη την στιγμή δεν μοιάζει ικανή να οδηγήσει σε... ναυάγιο την υπόθεση, καθώς ο παίκτης ψηφίζει Παναθηναϊκό ενώ και ο σύλλογος γνωρίζει ότι θα αποτελούσε ποδοσφαιρικό... έγκλημα να χάσει τον διεθνή άσο ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2020. Κάτι που σημαίνει πως είναι υποχρεωμένος να φτάσει την πρότασή του σε επίπεδα συμφωνίας και να κλείσει την ιστορία με happy end...