Στην Ελλάδα για να υπογράψει ο Μπρούνο

Ο Μπρούνο έρχεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Λασκ Λιντς στον Ολυμπιακό, αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Μια ακόμη μεταγραφή που δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Ο Μπρούνο που τον τελευταίο 1,5 χρόνο έπαιζε στον Ατρόμητο ως δανεικός από τη Λασκ Λιντς, ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

Ο Βραζιλιάνος έρχεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και διαπιστωθεί ότι είναι όλα καλά με την υγεία του.
Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει με την αυστριακή ομάδα και ο παίκτης έρχεται για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως ο Ατρόμητος δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του και άνοιξε ο δρόμος στον Ολυμπιακό, ώστε να τον προσθέσει στο δυναμικό του.

Εφόσον ανάψει το "πράσινο φως" το ιατρικό τιμ, τότε θα πέσουν οι υπογραφές και θα ανακοινωθεί άμεσα τους ερυθρόλευκους, που θα προσθέσουν ένα ακόμη γρανάζι στη μεσοεπιθετική τους γραμμή.