Και η Μπράγκα στο κυνήγι του Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ο διακαής πόθος του Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του στόπερ, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα έχει ανταγωνισμό για τον Πορτογάλο στόπερ.

Δεν «παίζει» μόνος του ο Ολυμπιακός στην υπόθεση της μεταγραφής του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο 25χρονος στόπερ είναι ο παίκτης που εξ αρχής έχει βάλει στην κορυφή των προτεραιοτήτων του ο Πέδρο Μαρτίνς με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τη Βιγιαρεάλ για την αγορά του.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν προς το ότι μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά, οι Πειραιώτες θα κάνουν την τελευταία κίνησή τους για την απόκτηση του παίκτη όμως φαίνεται πως θα έχουν και ανταγωνισμό από την πατρίδα του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «O' Jogo» η Μπράγκα είναι η τελευταία πορτογαλική ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια από τις μεγάλες ομάδες της πατρίδας του, κάτι που πάντως είναι δύσκολο αφού Πόρτο και Μπενφίκα θα πρέπει να πληρώσουν την «ρήτρα αντιπαλότητας» των 20 εκ. ευρώ που είχε προβλέψει η Σπόρτινγκ to 2017 όταν των πουλούσε στη Βιγιαρεάλ.