«Στο... κόλπο για Κουλούρη και η Γαλατασαράι»

Μετά την Φενέρμπαχτσε και η Γαλατασαράι έχει στο στόχαστρο της, τον Ευθύμη Κουλούρη, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν σήμερα τα ΜΜΕ της Τουρκίας.

Αρκετά βλέμματα έχει τραβήξει πάνω του ο Ευθύμης Κουλούρης του ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά ως δανεικός στον Ατρόμητο, δείχνοντας τις δυνατότητες που έχει.

Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός πως αρχικά ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν στο πρόσωπο του, ωστόσο κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κουλούρης έχει συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα ομάδων πάνω του, όπου πρόσφατα ο ΠΑΟΚ φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Τουλούζ, η οποία έφτασε τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα, τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ της Τουρκίας τόνιζαν πως ο Κουλούρης είναι ψηλά στην λίστα της Φενέρμπαχτσε, ενώ σήμερα δίνουν συνέχεια στην εν λόγω περίπτωση.

Όπως αναφέρουν, ο Φατίχ Τερίμ θέλει να διερευνήσει την κατάσταση του Ευθύμη Κουλούρη, με την Γαλατασαράι να μπαίνει και αυτή στο... κόλπο για τον Έλληνα επιθετικό.