Μετά τον Μπουζούκη, νέο πρότζεκτ ο Εμμανουηλίδης!

Γιατί το νέο πρότζεκτ-στόχος των Νταμπίζα-Δώνη για την επικείμενη σεζόν του Παναθηναϊκού είναι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Η δεδομένη επέκταση συμβολαίου του και η αναβάθμιση του ρόλου του ως δεξί «φτερό».

Το πρότζεκτ-στόχος του προπονητικού επιτελείου του Παναθηναϊκού όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, άκουγε στο όνομα Γιάννη Μπουζούκης.
Οι Νταμπίζας και Δώνης είχαν ξεχωρίσει εξ αρχής την προοπτική του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού και τις δυνατότητές του να αποκτήσει ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα, αποφάσισαν να τον ρίξουν στα βαθιά και ο 21χρονος ποδοσφαιριστής τους δικαίωσε πανηγυρικά, όπως φυσικά και τον ίδιο του τον εαυτό με την προσπάθεια που κατέβαλε.

Για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο, το νέο πρότζεκτ-στόχος του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα Δημήτρης Εμμανουηλίδης. 

Ο 18χρονος περιφερειακός επιθετικός, που θεωρείται δεδομένο ότι θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» έως το καλοκαίρι του 2022 (όπως και οι Μαυρομμάτης και Θεοχάρης) καθώς έχει ήδη κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, προορίζεται για το βασικό κορμό των «πράσινων» τη νέα σεζόν.
Ο καλός εννοούμενος αγωνιστικός τσαμπουκάς του, η έμφυτη ταχυδύναμη και η έφεση στο σκοράρισμα που διαθέτει και αποτελεί αν μη τι άλλο σπάνιο χαρακτηριστικό προτέρημα, καθώς επίσης και τα μεγάλα περιθώρια περαιτέρω εξέλιξής του με γνώμονα το νεαρό της ηλικίας, του έχουν προσδώσει τη συγκεκριμένη προοπτική.

Οι Νταμπίζας και Δώνης ποντάρουν αρκετά στον Εμμανουλίδη και θεωρούν ότι θα μπορέσει να αναδειχθεί σε πολύτιμη μονάδα για την επικείμενη σεζόν, γνωρίζοντας ασφαλώς ότι θα πρέπει να δουλευτεί στο τακτικό σκέλος και στο συνδυαστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους, ενώ η κύρια θέση για την οποία προορίζεται είναι αυτή του δεξιού «φτερού».
Ο «μικρός» μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και ως δεύτερος επιθετικός, πλην όμως το «πράσινο» πλάνο για του χρόνου τον κατατάσσει κατά κύριο λόγο στις θέσεις των εξτρέμ και δη στο δεξί «φτερό», απ’ εκεί όπου άλλωστε θεωρείται αρκετά πιθανό να αποχωρήσει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.