"Επίσημη πρόταση για Λίντνερ ο Ολυμπιακός"!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Twitter ο δημοσιογράφος Αντώνης Οικονομίδης, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 29χρονο διεθνή Αυστριακό τερματοφύλακα Χάιντς Λίντνερ.

Πλώρη για την απόκτηση ακόμα ενός τερματοφύλακα βάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος από ότι φαίνεται δεν αρκείται στην απόκτηση του Ζοσέ Σα και στην διαφαινόμενη του Μάριου Σιαμπάνη. Όπως έγραψε στο Twitter ο έγκυρος στα μεταγραφικά θέματα δημοσιογράφος Αντώνης Οικονομίδης, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον 29χρονο τερματοφύλακα Χάιντς Λίντνερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκρασχόπερς και περιμένει την απάντηση του.

Ο Λίντνερ, ο οποίος έχει φορέσει 22 φορές τα γάντια της Εθνικής Αυστρίας έκανε όνομα στην Αούστρια Βιέννης με την οποία αγωνίστηκε σε 166 παιχνίδια την πενταετία 2010-15, είχε ένα άγονο πέρασμα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, όπου αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια την διετία 2015-17, ενώ την τελευταία διετία ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Γκρασχόπερς, με την οποία εμφανίστηκε σε 71 ματς.