Μιλάει με Φερνάντες, φουλάρει για δεκάρι

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την μεταγραφική του αντεπίθεση και μετά τον Κρέσπι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μπόρχα Φερνάντες. Τρέχει και το θέμα του δεκαριού.

Στον Αστέρα Τρίπολης έχουν σηκώσει μανίκια και ετοιμάζονται για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη οι Αρκάδες ήρθαν σε συμφωνία με τον 22χρονο Ισπανό επιθετικό Σεσκ Ρεχίς Κρέσπι ο οποίος αναμένεται στην Τρίπολη για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.

Παράλληλα, οι διοικούντες είναι σε συζητήσεις με τον 23χρονο Ισπανό μέσο Μπόρχα Φερνάντες ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την πολωνική Μιέντζ Λέγκνιτσα. 

Ο Φερνάντες ξεκίνησε την καριέρα του από την Θέλτα και αγωνίστηκε στην Β' ομάδα της Γαλικίας, για να ακολουθήσει η Ρέους πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2018 στην Πολωνία. Με την φανέλα της Μιέντζ κατέγραψε 35 συμμετοχές και ένα γκολ ενώ είχε και μία ασίστ.

Η μεταγραφική ενίσχυση των Αρκάδων όμως δεν σταματάει εδώ, αφού την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες για να ολοκληρωθεί και η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να αναλάβει τον ρόλο του ανθρώπου που θα οργανώσει και θα φτιάξει το παιχνίδι του Αστέρα. Οι σχετικές πληροφορίες κάνουν για προχωρημένες επαφές και όπως φαίνεται ο Αστέρας φουλάρει για την απόκτηση και του δεκαριού.