«Το υπογράφω, θα έχουμε θύματα»

Ο Γιώργος Μποροβήλος προσπάθησε να μεταπείσει τον Σταύρο Κοντονή στην απόφασή του για αναβολή του πρωταθλήματος, με τον Υφυπουργό να δηλώνει σίγουρος πως αν γίνουν αγώνες θα υπάρξουν θύματα!

Μεγάλη προσπάθεια έγινε από τον Γιώργο Μποροβήλο το μεσημέρι της Τετάρτης ώστε ο Σταύρος Κοντονής να αλλάξει γνώμη και να μην αναβάλει τους αγώνες. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, τόνισε στον Υφυπουργό πως δεν υπάρχουν ημερομηνίες και οι ομάδες θα παίζουν μέχρι τέλη Ιουνίου, με τον Κοντονή όμως να είναι ανένδοτος. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Υφυπουργός τόνισε στον Μποροβήλο με απόλυτη σιγουριά, πως αν γίνουν αγώνες θα έχουμε και θύματα.

«Μετά από αυτά που έγιναν την Κυριακή στη λεωφόρο και στο συμβούλιο της Λίγκας, αν γίνουν το σαββατοκύριακο παιχνίδια, θα έχουμε θύματα. Φέρε τώρα ένα χαρτί να σου το υπογράψω αυτό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.