«Παίζει» δυνατά του Βέλλιου

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι ο επιθετικός που έχει όλα τα στοιχεία που αναζητούν στον Ατρόμητο για την συγκεκριμένη θέση, με τον Έλληνα άσο αυτή τη στιγμή να φαντάζει το πρώτο φαβορί για την θέση του επιθετικού.

Η αναζήτηση του αντί – Κουλούρη συνεχίζεται στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να φαίνεται πως βρίσκονται αρκετά κοντά στο να κλείσουν κι αυτή την τρύπα. Ο Απόστολος Βέλλιος είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί και την Τετάρτη γράφτηκε έντονα στα Μέσα που σχετίζονται με την Νότιγχαμ Φόρεστ στην Αγγλία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως η περίπτωσή του... παίζει πολύ δυνατά για τους Περιστεριώτες και δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως στο νησί, θεωρούν κι αναφέρουν πως ο διεθνής άσος βρίσκεται μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι και στον Ατρόμητο.

Ο Βέλλιος, την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε δανεικός στην Μπέβερεν του Βελγίου και σε 17 παιχνίδια που αγωνίστηκε, σημείωσε 4 γκολ. Το συμβόλαιο του Βέλλιου με την Νότιγχαμ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και οι Άγγλοι δεν φαίνεται να επιθυμούν την ανανέωσή του...