ΠΑΟ για Τζουμ!

Τον Αρνόντ Τζουμ τσέκαρε ο Νίκος Νταμπίζας σύμφωνα με δημοσίευμα του Εθνοσπόρ.

Όπως σημειώνουν στην Ελλάδα, ο Τ/Δ του Παναθηναϊκού, ταξίδεψε τον προηγούμενο μήνα στην Σκωτία προκειμένου να δει από κοντά τον Καμερουνέζο ο οποίος είναι στο στόχαστρο και του Απόλλωνα. Θυμίζουμε ότι ο Αφρικανός δεσμεύτηκε να απαντήσει στην πρόταση των γαλάζιων μετά το Κόπα Άφρικα με τον Πέτρο Κονναφή να κοιτάζει εναλλακτικές λύσεις για την συγκεκριμένη θέση. 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του sdna:

Ταξίδι στη Σκωτία φέρεται να πραγματοποίησε πρόσφατα ο Νίκος Νταμπίζας, για να τσεκάρει δύο παίκτες που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό.

Ακόμη δύο περιπτώσεις που έχουν τεθεί στα υπόψιν των “πρασίνων” είναι ο διεθνής Καμερουνέζος στόπερ Αρνόντ Τζουμ και ο Σκωτσέζος εξτρέμ Μίκι Τζόνστον σύμφωνα με το “Εθνοσπόρ”. 

Ο Νίκος Νταμπίζας μάλιστα εμφανίζεται να ταξίδεψε τον προηγούμενο μήνα στο Εδιμβούργο για να δει από κοντά τους δύο παίκτες στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας ανάμεσα στη Χαρτς και τη Σέλτικ (1-2). 

Ο Τζουμ, είναι 30 ετών, διεθνής με το Καμερούν, μάλιστα θα δώσει το “παρών”  στο Κόπα Άφρικα και προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με 40 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ. Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Χαρτς και φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε, ενώ το κασέ του είναι προσιτό (περίπου 150.000 ευρώ). Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Λεχ Ποζνάν, Ακίσασπορ και Ρόντα. 

Σε ό,τι αφορά τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ της Σέλτικ, Μίκι Τζόνστον, μέτρησε 23 συμμετοχές με 5 γκολ και 1 ασίστ την περασμένη σεζόν και προτάθηκε από το αγγλικό γραφείο που εκπροσωπεί και τον Αρμενάκα. Η πρωταθλήτρια Σκωτίας τον παραχωρεί με δανεισμό, καθώς δεσμεύεται ως το 2023.