Ολυμπιακός: Σενάρια για Γιάκομπ, μένει «ανοιχτό» του Γκαρσία

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η σωρεία ονομάτων στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κλαούντιο Γιάκομπ και ακόμη δύο παίκτες. Παραμένει «ανοιχτό» του Ματέο Γκαρσία.

Σύμφωνα με την «Sportime», η οποία επικαλείται βρετανικά δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για ακόμη δυο ποδοσφαιριστές της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την απόκτηση του Χιλάλ Σουντανί.

Ο λόγος για τον Κλαούντιο Γιάκομπ, τον 31χρονο Αργεντινό μέσο με παραστάσεις από τα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Γουέστ Μπρομ, και τον 32χρονο στόπερ Γιοχάν Μπεναλουάν.

Στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των Πειραιωτών εμπλέκεται και το όνομα του 27χρονου μέσου της Μονακό, Πελέ, ο οποίος με την σειρά του αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νότιγχαμ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

«Ανοιχτή» παραμένει και η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις επαφές με την Λας Πάλμας για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ παρά τις πρόσφατες προσθήκες των Μπρούνο και Σουντανί.