AEK: Τα «ναυάγια» της Ρόμα οδηγούν στον Μπάρκα

Η Ρόμα φέρεται να στρέφει εξ'ολοκλήρου την προσοχή της στον Βασίλη Μπάρκα από την στιγμή που οι επιλογές της για την θέση του τερματοφύλακα περιορίζονται σημαντικά.

Όπως αναφέρει η «Ώρα», επικαλούμενη δημοσίευμα της «Εl Mundo Deportivo», οι Ρωμαίοι βλέπουν και την περίπτωση του Γιάσπερ Σίλεσεν να απομακρύνεται σημαντικά, μετά τα «ναυάγια» με τους Πάου Λόπεθ και Σαλβατόρε Σιρίγκου, καθώς ο Ολλανδός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα αναμένεται να παραχωρηθεί ως αντάλλαγμα στην Βαλένθια για λογαριασμό του Νέτο.

Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει σημαντικά και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Βασίλη Μπάρκα, καθώς οι «τζιαλορόσι» ενδέχεται να εστιάσουν όλη την προσοχή τους στην απόκτηση του διεθνή Έλληνα γκολκίπερ.

Παρότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία πρόθεση για την πώληση του παίκτη, εντούτοις υπάρχει διάθεση διαπραγμάτευσης σε περίπτωση που έρθει η κατάλληλη πρόταση, η οποία, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση από πλευράς των «τζιαλορόσι», σύμφωνα με την «Ώρα», ωστόσο, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ρόμα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει μέχρι και 8 εκατομμύρια ευρώ για τον 25χρονο τερματοφύλακα, βλέποντας όλες τις βασικές της επιλογές να καταλήγουν στο... κενό.