Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η αναζήτηση για τερματοφύλακα

Τις περιπτώσεις των Μουριέλ, Ράμος και Λίντνερ εξετάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση δεύτερου τερματοφύλακα.

Παίκτες προκειμένου να καλύψει τις θέσεις που χρήζει ενίσχυσης αναζητά ο Ολυμπιακός, με μία εξ αυτών να είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τερματοφύλακα, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος πίσω από τον Σα, προκειμένου να κλείσει την τριάδα του. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» το οποίο επικαλείται πηγές από την Πορτογαλία, οι Πειραιώτες φέρεται να ήρθαν σε επαφή με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Μπελενένσες Μουριέλ, ο οποίος μένει ελεύθερος.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κάνουν προσπάθειες προκειμένου να τον πείσουν να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ωστόσο δεν είναι η μοναδική περίπτωση, καθώς πάντα στα υπόψη βρίσκεται και η περίπτωση του Κλαούντιο Ράμος, ο οποίος την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Τοντέλα όπου και είχε 37 συμμετοχές. Ωστόσο στα υπόψη συνεχίζεται να βρίσκεται και το όνομα του Χάιντς Λίντνερ. Μπορεί στον Ολυμπιακό να διέψευσαν ότι ασχολούνται με την περίπτωση του, ωστόσο σύμφωνα με το «ΦΩΣ» η υπόθεση του δεν έχει βγει από το κάδρο.