Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Νταβίντ Σιμάο (βίντεο)

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο 29χρονος Πορτογάλος μέσος της Αντβέρπ, Νταβίντ Σιμάο.

Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ για τον Φρανσίσκο Ζεράλδες, με τον παίκτη να αναμένεται πλέον στην Αθήνα μέσα στο επόμενο διάστημα για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Ένωση, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά και στην ολοκλήρωση της επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες για το κέντρο της άμυνας.

Στόχος είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός να έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του πριν φύγει η ΑΕΚ για το Κιέλτσε της Πολωνίας στις 2 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της Πολωνίας. Ο Μιγκέλ Καρντόσο επιθυμεί ένα χαφ, κι από τη στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς, εξετάζει σοβαρά άλλες εναλλακτικές.

Μία από αυτές, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Ώρα», είναι ο 29χρονος Πορτογάλος μέσος της Αντβέρπ, Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος μετακινήθηκε στον βελγικό σύλλογο τον Ιανουάριο από την Μποαβίστα.

Ο Σιμάο είναι ένας μέσος με δημιουργικές ικανότητες, έχει συμβόλαιο με την Άντβερπ ως το 2021, και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Καρντόσο. Μάλιστα επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει και πλέον αναμένονται εξελίξεις.

Ο 29χρονος Πορτογάλος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν (2016-2017) στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Αρούκα, Μαρίτιμο και Πάσος Φερέιρα μεταξύ άλλων, και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα.