Συμφωνία για Σιμάο η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Βέλγοι, έχει φτάσει σε συμφωνία με την Αντβέρπ στις 400.000 ευρώ για τον Νταβίντ Σιμάο και είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Μετά τις συμφωνίες με Σπόρτινγκ και Άντερλεχτ για τους δανεισμούς τον Ζεράλδες και Βράνιες, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά και σε μια ακόμα προσθήκη.

Σύμφωνα με όσα λένε στο Βέλγιο, η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με την Αντβέρπ για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου Νταβίντ Σιμάο με κανονική μεταγραφή έναντι 400.000 ευρώ.

Ο 29χρονος μέσος, το όνομα του οποίου έφερε στο προσκήνιο η εφημερίδα «Ώρα», αποτελεί προσωπική επιλογή του Νταβίντ Καρντόσο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Πρόκειται για έναν χαφ με δημιουργικές ικανότητες, ο οποίος μετακινήθηκε τον Ιανουάριο στον βελγικό σύλλογο από την Μποαβίστα.

Η μεταγραφή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ωστόσο από τη στιγμή που οι σύλλογοι (όπως αναφέρουν από το Βέλγιο) δίνουν τα χέρια, η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στο να κλείσει με θετικό τρόπο και αυτήν την περίπτωση.

Μάλιστα, οριστικές εξελίξεις πιθανόν να υπάρξουν ακόμα και εντός της σημερινής ημέρας. Ο Σιμάο, ο οποίος διαθέτει καλό αριστερό πόδι, υπέγραψε τον Ιανουάριο στην Αντβέρπ, με την οποία είχε 12 συμμετοχές, ενώ στην Μποαβίστα τη φετινή σεζόν είχε 17 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ.