Νέα αποκάλυψη: «Ο Έλληνας μετέφερε τα λεφτά για το στήσιμο...»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην Ισπανία σχετικά με τη δράση του κυκλώματος στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Ραούλ Μπράβο, έχοντας ως... σύνδεσμο και έναν Έλληνα.

Αυτή τη φορά η εφημερίδα «El periodico» έφερε στο φως της δημοσιότητας περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον ρόλο του Έλληνα φίλου του παλαίμαχου Ισπανού αμυντικού. 

Θυμίζεται ότι πρόκειται για τον άνθρωπο, ο οποίος ήταν στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο την ώρα της σύλληψής του και διέφυγε τρέχοντας. Ο Έλληνας, φίλος του πρώην ποδοσφαιριστή από την περίοδο που αυτός αγωνιζόταν στη χώρα μας, εντοπίστηκε λίγο αργότερα από την ισπανική αστυνομία και πάνω του βρέθηκε μια τσάντα με 54.400 ευρώ. 

Σύμφωνα με το νεότερο δημοσίευμα, αυτά ήταν τα χρήματα που είχε ζητήσει ο Ραούλ Μπράβο για να πληρώσει τους παίκτες που είχαν «επιλεγεί» για να στήσουν την αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

«Είχαν ξεμείνει από χρήματα και ο Μπράβο περίμενε την άφιξη στη Μαδρίτη του Έλληνα, ο οποίος είχε σταλεί από τον συνεργάτη του... Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στον Έλληνα προορίζονταν για να πληρωθεί μια δόση σε ποδοσφαιριστές της Βαγιαδολίδ, οι οποίοι 'πουλήθηκαν' για ποσά 100.000-200.00 ευρώ» αναφέρεται στο ρεπορτάζ. 

Στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτεται, επίσης, και ο... τίτλος που είχε αποδώσει στον εαυτό του ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, του Άρη και της Βέροιας: ήταν ο «βασιλιάς της λάσπης»! Χαρακτηριζόταν, έτσι, για να δείξει τη... βρωμιά από τις μπίζνες που έκανε!