Οι backstage φωτογραφίες για τη νέα φανέλα της ΑΕΚ (φώτος)

Η φωτογράφιση της πρώτης φανέλας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2019-2020 έγινε στα Σπάτα με την παρουσία και των φίλων της ομάδας.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ αναφέρει στην ενημέρωσή της:

Στα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας μας, κίτρινο και μαύρο, με ιδιαίτερο σχεδιασμό και διαγώνιες ρίγες φέτος, πάντα με τον Δικέφαλο Αετό σε πρώτο πλάνο και την τεχνογνωσία της αμερικανικής εταιρίας Capelli Sport, η φωτογράφιση της πρώτης φανέλας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2019-20 έφερε ακόμα πιο κοντά τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Όπως φαίνεται και στις σχετικές backstage φωτογραφίες, οι δύο… πλευρές απόλαυσαν τη «συνεργασία» τους και την πρώτη επαφή με τη φανέλα της σεζόν 2019-20, η οποία από σήμερα τίθεται στη διάθεση του κοινού. Εξάλλου, για να μεγαλουργήσει η ΑΕΚ τώρα που πλησιάζει η ώρα να επιστρέψει στο Σπίτι της, όλες οι δυνάμεις του συλλόγου πρέπει να προχωρήσουν ενωμένες: όπως έκαναν σαφές και οι φίλαθλοι στο περιθώριο της φωτογράφισης, έχει μεγάλη σημασία για αυτούς ποιος αθλητής φοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό, αλλά ακόμα μεγαλύτερη το ποιος την «πονάει»… και σε αυτό ο κόσμος της Ένωσης παραμένει αξεπέραστος.