Οριστικό με Φορτούνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 Radio 103,3 και του ρεπόρτερ του σταθμού, Διονύση Βερβελέ, ο Ολυμπιακός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Κώστα Φορτούνη για νέο συμβόλαιο.

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 Radio 103,3 και του ρεπόρτερ του σταθμού, Διονύση Βερβελέ, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επέστρεψε από τη Μύκονο, όπου έκανε ατομικές προπονήσεις, και είχε την Πέμπτη (20/06) ραντεβού με τους διοικούντες τους "ερυθρολεύκους", όπου υπήρχε προφορική συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στον αρχηγό του Ολυμπιακού έχει προταθεί νέο τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά περίπου 6.000.000 ευρώ. Πλέον, απομένει ένα ραντεβού για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παραμονή του Φορτούνη ήταν θέληση του προπονητή των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος τον πιστεύει πάρα πολύ και βοήθησε σημαντικά στη βελτίωσή του τον τελευταίο χρόνο, ενώ, ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε θέση ισχύος και σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της ομάδας κάποια πρόταση από το εξωτερικό για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Φορτούνης πέτυχε 17 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ σε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετράει 67 τέρματα και 60 ασίστ σε 196 παιχνίδια.