Γι' αυτό χάλασε του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Σε όρο που αφορούσε στα μελλοντικά δικαιώματα του Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να οφείλεται το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό.

Ενώ ο 25χρονος στόπερ εμφανιζόταν έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους", χθες έγινε γνωστό ότι υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση και η μεταγραφή οδηγήθηκε σε "ναυάγιο". 

Σύμφωνα με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή", ο ισπανικός σύλλογος θέλησε να μπει ένας όρος που από τους Πειραιώτες θεωρήθηκε πως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός κι αφορούσε στα μελλοντικά δικαιώματα του παίκτη. 

Όπως αναφέρει η "AS", ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ταξιδέψει στη χώρα μας ο Σεμέδο, «ξαφνικά από το Σάββατο το βράδυ η μεταγραφή άρχισε να γίνεται πολύ δύσκολη, με τον μάνατζερ του παίκτη να ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να φύγει ο πελάτης του για την Αθήνα, αφού δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων».

Συνεχίζοντας σημειώνει πως: «Ο Σεμέδο έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ που θέλει να τον δώσει κάπου ως δανεικό ή ιδανικά να τον πουλήσει. Ακούγονταν περί επιστροφής του στην Πορτογαλία, αλλά η ρήτρα αντιπαλότητας που έχει βάλει η Σπόρτινγκ στην πώλησή του στη Βιγιαρεάλ, δεν αφήνει περιθώρια στις πορτογαλικές ομάδες να τον αποκτήσουν». 

Επίσης αναφέρεται ότι: «Η λύση της Ελλάδας φάνταζε ιδανική για τον Σεμέδο και τη Βιγιαρεάλ. Χρειάζεται, όπως κι αν έχει να περιμένουμε, αν το φρενάρισμα της μεταγραφής από πλευράς Ολυμπιακού είναι ένα μέτρο πίεσης, κάτι που συνηθίζεται ή αν έχει χαλάσει οριστικά».