Μεταγραφές κοιτώντας την ουσία

Μεταγραφές με στόχο την ουσιαστική ενίσχυση θέλουν να κάνουν στον Παναθηναϊκό χωρίς αυτό το σκεπτικό να επηρεάζεται από... ημερομηνίες.

Στον Παναθηναϊκό κοιτούν να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας έχοντας σκοπό την απόκτηση παικτών που θα αποτελέσουν ενέσεις ποιότητας ενόψει της νέας σεζόν. Μπορεί ως τώρα να μην έχει αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής με την πρώτη της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο να μην αργεί, ωστόσο, αυτό έχει γίνει γιατί ο Νίκος Νταμπίζας επιθυμεί να βρει τους παίκτες εκείνους που καλύπτουν τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Σίγουρα η σφιχτή οικονομική πολιτική δυσκολεύει το έργο του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως εκείνος θα στραφεί σε περιπτώσεις που ενδεχομένως να είναι πιο εύκολο να υλοποιηθούν, όμως στην πορεία της σεζόν δεν θα δώσουν στην ομάδα τις απαραίτητες βοήθειες.

Επί της ουσίας, ο Παναθηναϊκός κοιτάει να προχωρήσει το μεταγραφικό του πλάνο έχοντας ως προτεραιότητα την ουσία και όχι το να ολοκληρώσει τις κινήσεις του εντός κάποιων συγκεκριμένων χρονικών ορίων. Άλλωστε, υπενθυμίζεται πως από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στα Κύπελλα Ευρώπης, θα δώσει το πρώτο επίσημο του ματς στα τέλη του Αυγούστου όταν και αρχίζει το νέο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Δώνης μπορεί μεν να θέλει να έχει κάποιες επιπλέον επιλογές στα χέρια του όταν θα αρχίσει το χτίσιμο της ομάδας στην Ολλανδία, όμως δεν παύει να αποτελεί προτεραιότητα η προσθήκη παικτών που θα δώσουν στους πράσινους τα στοιχεία εκείνα που έχει παρατηρήσει πως έλειψαν κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.