Κάνει... νερά ο Ίσμαελ

Η υπόθεση του Ίσμαελ Σίλβα φαίνεται πως έχει πάρει... παράταση παρά τη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Αχμάτ Γκρόζνι.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος χαφ να είχε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ρωσίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, οι επιτελείς του Δικεφάλου κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με την Αχμάτ, αποσπώντας το «ναι» της ομάδας του.

Πραγματοποιώντας το πιο σημαντικό βήμα προς την ολοκλήρωση της υπόθεσης, απέμενε να συμφωνήσει και ο Ίσμαελ Σίλβα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική του ΠΑΟΚ, κάνοντας σαφές πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στα «ασπρόμαυρα».

Φαίνεται, όμως, πως ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει απόλυτη ταύτιση στους όρους του συμβολαίου, με τον Βραζιλιάνο να... κάνει νερά στις αξιώσεις του από τον ΠΑΟΚ και να παραμένει για την ώρα στην πατρίδα του.

Την ώρα που στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ διατηρούν στάση αναμονής και με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στην παρούσα φάση δεν παρατηρείται κινητικότητα επί του θέματος που φαίνεται πως έχει «κολλήσει» και μένει να δούμε αν θα σημειωθούν εξελίξεις που θα προχωρήσουν την εν λόγω μεταγραφή...