Μιχάι: «Έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ» (βίντεο)

Ο Ενέα Μιχάι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα και στην καθιερωμένη «ανάκριση» από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μίλησε για τα συναισθήματα και τα όνειρα του.

«Τα συναισθήματα για το νέο βήμα στην καριέρα του, η σημασία του να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του και φυσικά το δίδυμο Κρέσπο – Βαρέλα που θα συναντήσει στον Δικέφαλο», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, προλογίζοντας την συνέντευξη στην οποία ο Ενέα Μιχάι μιλάει για τις φιλοδοξίες ως ποδοσφαιριστής, πλέον, του ΠΑΟΚ.

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα εδώ και αρκετό, είναι ιδιαίτερα τιμητικό για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή να ακούγεται το όνομά του για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα».

«Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, μια ομάδα που έχει πίεση, έχω προετοιμαστεί πνευματικά και σωματικά προκειμένου να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

«Για μένα ο Κρέσπο και ο Βαρέλα τα δύο τελευταία χρόνια είναι το κορυφαίο δίδυμο αμυντικών στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι η τετράδα των κεντρικών αμυντικών έχει να κερδίσει πολλά από το διπλανό του, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ, να “κλέβω” καθημερινά πράγματα από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, να αρπάξω όποια ευκαιρία μου δοθεί».