Δύο μεταγραφές άμεσα ζήτησε ο Λουτσέσκου!

Η θέση στην οποία ζήτησε επιτακτικά ενίσχυση ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ενόψει και της προετοιμασίας της ομάδας. 

Δύο εβδομάδες απομένουν για την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για την επόμενη σεζόν. 

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί να γίνουν τουλάχιστον δύο μεταγραφές στον «Δικέφαλο του Βορρά», ώστε να μπορέσει να έχει στη διάθεσή του τα κατάλληλα εργαλεία για να δουλέψει επί ολλανδικού εδάφους. 

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να είναι έτοιμο στο μεγαλύτερο ποσοστό του με την έναρξη της προετοιμασίας και για αυτό το λόγο θα ήθελε να καλυφθεί το μεγάλο κενό που υπάρχει στην «ασπρόμαυρη» μεσαία γραμμή μετά την αρνητική τροπή που πήραν οι υποθέσεις του Κάνιας και του Σάχορ. 

Για αυτό το λόγο ζήτησε να αποκτηθούν πρώτα δύο κεντρικοί μέσοι, οι οποίοι θα δώσουν σημαντική «ανάσα» στα χαφ και θα δουλέψουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.