Κι ο Στοχ στις λίστες του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν εξτρέμ και μέσα στα ονόματα που έχουν προταθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας είναι και αυτό του γνώριμου μας, Μίροσλαβ Στοχ.

Στις «ασπρόμαυρες» μεταγραφικές λίστες του ΠΑΟΚ προστέθηκε, εδώ και αρκετό καιρό, το όνομα ενός παλιού γνώριμου ποδοσφαιριστή, του Μίροσλαβ Στοχ, που έχει φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου» πριν από έξι χρόνια.

Η περίπτωση του 29χρονου σήμερα Σλοβάκου εξτρέμ δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Σλάβια Πράγας και προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν, με 14 γκολ και 13 ασίστ σε 49 συμμετοχές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ και την παρουσία της ομάδας του ως τα προημιτελικά του Europa League, όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα νικήτρια του θεσμού, Τσέλσι.

Πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Σλάβια να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση, αλλά μετά το νέο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Αιγύπτιος γίνεται αντιληπτό ότι το σενάριο αυτό δεν μπορεί να έχει εξέλιξη.  

Στη μοναδική σεζόν (2013-14) που αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 46 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, με 10 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του.