Ζίβκοβιτς: «Ηρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»! (βίντεο)

Λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον «Δικέφαλο», ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στο PAOK TV, μιλώντας για τις δύο μεγάλες αγάπες του, τον ΠΑΟΚ και την Παρτιζάν.

H ποδοσφαιρική… ανατροφή από τον πατέρα, φανατικό οπαδό της Παρτιζάν, τα συναισθήματα για την μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη, η εύκολη απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, η Τούμπα που μοιάζει με το σπίτι του και οι σκέψεις του για την παρουσία του στον «Δικέφαλο».

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την μεταγραφή του, σε μία ξεχωριστή συνέντευξη.

 «Αισθάνομαι ότι γυρίζω σπίτι μου. Όλοι ξέρουν ότι η Παρτιζάν και ο ΠΑΟΚ είναι αδερφά σωματεία και έχουν τους ίδιους οπαδούς. Έζησα 13 χρόνια στην Παρτιζάν και όταν έρχομαι εδώ, νιώθω σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Όταν ήρθα και αγωνίστηκα εδώ με την Ξάνθη, είπα στον εαυτό μου πως αν είναι να πάω κάπου, θέλω να έρθω εδώ, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, που έχει εξαιρετικούς φιλάθλους. Η ευχή μου ήταν να έρθω εδώ και τώρα είμαι... εδώ! Σκεφτείτε ότι ο πατέρας μου δεν τρώει τομάτες, καθώς είναι φανατικός οπαδός της Παρτιζάν. Δεν φορούσα γενικά ποτέ κόκκινη φανέλα ή κάποιο αντίστοιχο χρώμα. Έτσι μεγάλωσα από μικρός, όλα ήταν ασπρόμαυρα.», είπε ο Σέρβος «πορτιέρε», που ξέρει καλά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, το τιμ του και φυσικά τον Δημήτρη Μελίοπουλο, με τους οποίους συνυπήρξε στην Ξάνθη.

Οσο για τον ανταγωνισμό με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη; «Ολοι ξέρουν ότι μπορεί να αγωνιστεί μόνο ένας τερματοφύλακας, ενώ υπάρχουν δέκα παίκτες για τις υπόλοιπες θέσεις. Σύμφωνα με τα όσα έμαθα για την περσινή χρονιά του ΠΑΟΚ, όλοι εδώ είναι μια οικογένεια. Για μένα σημασία έχει το αποτέλεσμα. Ολοι έχουμε ένα κοινό στόχο. Προσωπικά μου αρέσει να δουλεύω στο γήπεδο και η απόφαση για το ποιος θα παίζει ανήκει στον προπονητή».