Τα δεδομένα της υπόθεσης Πελέ για τον Ολυμπιακό

Υπάρχει ή όχι και…φωτιά πίσω απ΄τον «καπνό» των δημοσιευμάτων που φέρνουν τον Ολυμπιακό να μην χάνει απ΄τα (μεταγραφικά) μάτια του τον Πελέ της Μονακό; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Ο Ελ Αραμπί έπιασε λιμάνι, ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα» και οι Πειραιώτες πατούν…γκάζι για τα επόμενα deals.

Η απόκτηση ενός χαφ βρίσκεται στην ατζέντα τους έπειτα απ΄την αποχώρηση του Μπίμπαρς Νάτχο που άφησε ένα σημαντικό κενό στη μεσαία γραμμή.

Οι περιπτώσεις των παικτών που εξετάζονται είναι αρκετές και μία εξ αυτών ο Πελέ της Μονακό.

Ο Πορτογάλος μέσος αποτέλεσε μεταγραφικό απόκτημα των Μονεγάσκων το καλοκαίρι του 2018 από τη Ρίο Άβε έναντι 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ (20 συμμετοχές) ενώ το πιθανότερο, αν όχι βέβαιο, είναι πως η Μονακό θα τον στείλει εκ νέου δανεικό.

Μια φορά στον Ολυμπιακό κυκλοφορεί από πέρυσι θετικό report για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, χωρίς πάντως μέχρι τώρα να υπάρχουν – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – συζητήσεις τόσο με την Μονακό, όσο και με την πλευρά του παίκτη για την μετακόμιση από το Πριγκιπάτο στον Πειραιά.

Όσο πάντως το θέμα του «αντι – Νάτχο» παραμένει ανοιχτό, το όνομα του Πελέ θα κυκλοφορεί εντός των ερυθρόλευκων τειχών και τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται.