Ανακοινώθηκε η επέκταση συμβολαίου του Μπουζούκη!

Close

Ο Παναθηναϊκός, όπως αναμενόταν, επισημοποίησε την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μπουζούκη μέχρι και το 2022, με το θέμα του νεαρού χαφ να ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο και για τις δύο πλευρές.  

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και το «τριφύλλι» θα συνεχίσουν μαζί, αφού, αν και χρειάστηκε καιρός για να επιτευχθεί η συμφωνία, εν τέλει αυτό έγινε από το περασμένο Σάββατο, με ομάδα και παίκτη να δίνουν τα χέρια. 
 
Ο Γιάννης Μπουζούκης έβαλε την υπογραφή του στο νέο, τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους» και η επέκταση της συμφωνίας που τον δεσμεύει με τον σύλλογο ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. 
 
«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, η επιθυμία μου ήταν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου στην ομάδα. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι στον κόσμο. Προτιμώ με τη δουλειά μου να συνεισφέρω για να δίνουμε χαρές στους φιλάθλους μας» είπε μεταξύ άλλων. 
 
Αναλυτικά: 
 
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιο του, το οποίο έχει ισχύ έως το 2022.
 
Ο Γιάννης εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2012, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τον Οκτώβριο του 2017, αλλά η σεζόν που… συστήθηκε ποδοσφαιρικά στο φίλαθλο κοινό ήταν η περυσινή όταν και αποτέλεσε στέλεχος του βασικού κορμού της ομάδας.
 
«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, η επιθυμία μου ήταν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου στην ομάδα. Η ποδοσφαιρική μου παρουσία από μικρή ηλικία είναι συνδεδεμένη με τον Παναθηναϊκό και ήθελα να συνεχίσω γιατί έχω να δώσω ακόμα αρκετά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα σε όλη αυτή τη διαδρομή, στάθηκε δίπλα μου η οικογένειά μου αλλά και οι εκπρόσωποί μου και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όσα κάνουν για μένα. Η νέα αγωνιστική περίοδος θεωρώ ότι είναι σημαντική για την ομάδα. Είμαστε στον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει αυτό. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι στον κόσμο. Προτιμώ με τη δουλειά μου να συνεισφέρω για να δίνουμε χαρές στους φιλάθλους μας», ήταν οι δηλώσεις του Μπουζούκη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του