Υπέγραψε ο Ντουάρτε

Close

Τα «καναρίνια»  «έδεσαν» τον νεαρό μεσοεπιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2022   

Η πρώτη… καλοκαιρινή προσθήκη ήταν για τον Παναιτωλικό ο Φρεντερίκο Ντουάρτε, καθώς ο νεαρός από πέρσι πήρε χρόνο συμμετοχής και υπολογίζονταν για τη νέα σεζόν. Τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν σήμερα και το τυπικό σκέλος της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς ο μικρός έδειξε έτοιμος να ανέβει στην πρώτη ομάδα.  
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ομάδα μας αγόρασε τα δικαιώματα του Φρεντερίκο Ντουάρτε από την Βιλαφρανκένσε και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022. Ο Ντουάρτε ήρθε στο Αγρίνιο τον περασμένο Ιανουάριο με δανεισμό και αγωνίστηκε αρχικά στην ομάδα μας Κ19 και στη συνέχεια στην επαγγελματική (4 συμμετοχές – 1 γκολ στη Super League).
 
Για την επέκταση της συνεργασίας με τον Παναιτωλικό δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στη Super League και την τιμή που μου έκανε να ανανεώσει τη συνεργασία μας για τρία ακόμα χρόνια. Υπόσχομαι να δουλέψω για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ