Δεν έπιασε στον Ολυμπιακό, αλλά έκλεισε στην Premier League

Η Άστον Βίλα συμφώνησε με την Ρεμς στα 10 εκατομμύρια ευρώ και είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Μπγιόρν Ένχελς, ο οποίος δεν έπιασε στον Ολυμπιακό!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην… έκανε, όμως ο Μπγιόρν Ένχελς φαίνεται πως θα κάνει πράξη το όνειρο του να παίξει στην Premier League. Αρκούσε μόλις μία σεζόν στην Ligue 1 και την Ρεμς ώστε ο Βέλγος αμυντικός να ανεβάσει ξανά την μετοχή του και να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.
 
Η Άστον Βίλα που εδώ και αρκετές ημέρες είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ρεμς, βρήκε την χρυσή τομή στα 10 εκατομμύρια ευρώ και πλέον είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.
 
Ο Ολυμπιακός που το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ δεν έπιασε στους ερυθρόλευκους και πέρσι δόθηκε δανεικός στην Ρεμς με οψιόν αγοράς «μόλις» τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.
 
Ο γαλλικός σύλλογος είχε υποσχεθεί στον Ένχελς ότι δεν θα του φράξει τον δρόμο σε περίπτωση μιας καλής πρότασης κυρίως από το νησί και το πρέσινγκ της Άστον Βίλα απέδωσε καρπούς, με τον Βέλγο στόπερ να ετοιμάζει πια βαλίτσες για Αγγλία.