Ευχές και στήριξη της ΕΠΟ σε Φορτούνη

Στο πλευρό του Κώστα Φορτούνη με όποιο τρόπο χρειαστεί θα σταθεί και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία μέσω του λογαριασμού της Εθνικής Ομάδας στα social media εξέφρασε τη στήριξη και τις ευχές της στον άσο του Ολυμπιακού και της γαλανόλευκης.

Γρήγορη αποκατάσταση ευχήθηκαν ΕΠΟ και Εθνική ομάδα στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει από τα γήπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, τις ευχές του στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έστειλε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος. Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη προκαλεί έντονη θλίψη σε όλη την οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας του η σκέψη μας είναι διαρκώς κοντά του. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα του και θα του συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο και σε όποιο χρόνο χρειαστεί.

Του ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση και είμαστε βέβαιοι ότι χάρη στον χαρακτήρα, τον επαγγελματισμό και την αθλητική του υποδομή θα επιστρέψει σύντομα και ακόμα πιο δυνατός, ώστε να ξεδιπλώσει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους το μοναδικό ταλέντο και τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικες του ικανότητες.

Με τον Κώστα Φορτούνη επικοινώνησε ήδη ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος του εξεφρασε την πλήρη συμπαράσταση και στήριξη της Ομοσπονδιας και του ευχήθηκε "γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στα γήπεδα"».