ΚΟΝΤΑ σε Schenkeveld ο ΠΑΟ

Κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού, Μπαρτ Σένκεφελντ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trifilara.gr.

Ο 27χρονος στόπερ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Πράσινους και περιμένει την ειδοποίηση του Νίκου Νταμπίζα για να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός κάνει την ύστατη προσπάθεια με στόπερ που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Σένκεφελντ είναι το …φαβορί από τους αμυντικούς που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, ενώ οι Πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και με Πορτογάλο στόπερ. Όμως η συγκεκριμένη περίπτωση προορίζεται για εναλλακτική λύση στην αμυντική γραμμή.
 
Ο 27χρονος Σέλνκεφελντ έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής της Φέγενορντ, στην οποία αγωνίστηκε για μια τριετία με λίγες συμμετοχές, αγωνίστηκε ακόμα στον Χέρακλες και τη Τσβόλε, ενώ την τελευταία διετία έπαιξε στην Αυστραλία και τη Μέλμπουρν Σίτι.