Ανίτα – Λιντς για το διαζύγιο και στο… βάθος Παναθηναϊκός

Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις του Ολλανδού μέσου με τα «παγώνια» για τη λύση της συνεργασίας τους; Το SDNA έκανε ρεπορτάζ στο Νησί κι έχει τις λεπτομέρειες.

Ο Βούρνον Ανίτα κυκλοφορεί εδώ και μέρες στην transfer list του Παναθηναϊκού – όπως αποκάλυψε το SDNA και επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του Μίνο Ραϊόλα – και...παίζει για την ενίσχυση των «πρασίνων» στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ωστόσο, ο Ολλανδός μέσος δεν κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λινς μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Κι αν τα «παγώνια» δεν τον συμπεριλαμβάνουν στα πλάνα τους εν όψει της νέας σεζόν, αυτό δεν σημαίνει πως είναι πρόθυμα να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιό του (700.000 ευρώ plus) που «τρέχει» για την επόμενη χρονιά και να του προσφέρουν στο…πιάτο μια «γεμάτη» αποζημίωση.

Στις τελευταίες συναντήσεις που υπήρξαν μεταξύ των δύο πλευρών η αγγλική ομάδα πρότεινε στον 30χρονο ποδοσφαιριστή να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του και όχι ολόκληρη την αποζημίωση για την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους.

Πρόταση που δεν ικανοποιεί την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως τα χρήματα που έχει να λαμβάνει βάσει συμβολαίου για την θητεία του στο «Ελαντ Ρόουντ» την επόμενη σεζόν πολύ δύσκολα θα τα βρει σε άλλη ομάδα.   

Οι συζητήσεις Λιντς – Ανίτα συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και εξελίξεις μπορούν να υπάρξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει τελικά συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου και τους οικονομικούς όρους του διαζυγίου.

Η αποζημίωση του Ανίτα απ΄την Λιντς θα αποτελέσει «βαρόμετρο» για τα χρήματα που εν τέλει θα ζητήσει ο Ολλανδός μέσος τόσο απ΄τον Παναθηναϊκό, όσο και απ΄τους υπόλοιπους «μνηστήρες» που καραδοκούν για την απόκτησή του.