Συνάντηση Καρντόσο-Λυμπερόπουλου, «ανοιχτό» για Μελισσανίδη

Αρκετές... υποχρεώσεις έχει με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Μιγκέλ Καρντόσο, καθώς αναμένεται να έχει επαφές με την διοίκηση της ΑΕΚ για μεταγραφικά και αγωνιστικά ζητήματα.

Η Ένωση ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Κίελτσε της Πολωνίας και πλέον συνεχίζει τις προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους για τις επίσημες αναμετρήσεις της στα προκριματικά του Europa League. Ο Όσκαρ Καρντόσο αποκόμισε τα δικά του συμπεράσματα και αυτά θα μεταφέρει τις προσεχείς ημέρες στην διοίκηση της ΑΕΚ.

Με τις μεταγραφές των Νέλσον Ολιβέιρα και Ντανιέλ Βέρντε να ολοκληρώνονται τυπικά τις επόμενες ώρες, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων», Νίκο Λυμπερόπουλο, όπως τονίζει η «Ώρα». Σε αυτή την επαφή πρόκειται να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με το ρόστερ, τόσο σε θέμα αποχωρήσεων όσο και στην προοπτική νέων κινήσεων για τυχόν κενά που έχουν διαπιστωθεί.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Καρντόσο να έχει επαφή με υπόλοιπα διοικητικά στελέχη ή και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για να γίνει ένας απολογισμός των πεπραγμένων της ΑΕΚ σε μεταγραφικό και αγωνιστικό επίπεδο.