Ολυμπιακός: Η «μάχη» για τους 22 του Champions League

Ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να αποφασίσει ποιους 22 θα συμπεριλάβει στη λίστα για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Κοντοζυγώνει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν (23/7). Η Τρίτη πλησιάζει, μαζί αυξάνεται και ο πονοκέφαλος του Πέδρο Μαρτίνς, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός πρέπει να επιλέξει τους 22 ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ μετράει 32 παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να κοπούν 10. Δεδομένα εκτός είναι οι τραυματίες Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Βούκοβιτς. Στην αποστολή δεν αναμένεται να βρεθούν οι Κάιπερς, που λογικά θα δοθεί δανεικός, Μάρκοβιτς, ενώ έκπληξη θα είναι να υπολογισθούν ένας εκ των Σολδάνο και Γιάννη Μασούρα.

Σα, Τζολάκης, Σιαμπάνης, Ομάρ, Τοροσίδης, Κούτρης, Τσιμίκας, Σεμέδο, Αβραάμ, Μπα, Μεριά, Σισέ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ανδούτσος, Μαντί Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Ελ Αραμπί είναι οι 24 παίκτες που παραμένουν. Από αυτούς προβλέπεται να μείνει εκτός ένας στόπερ και ακόμη ένας εκ των Μπρούνο, Σουντανί Ντουρμισάι ή Κούτρη. Έκπληξη μπορεί να αποτελέσει ο Ρατζέλοβιτς.